Bölge Müdürümüz Hayrettin YILDIRIM'a veda yemeği düzenlendi

Bölge Müdürümüz Hayrettin YILDIRIM’ın Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi.

15 Haziran 2020

Bölge Müdürümüz Hayrettin YILDIRIM’ın Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi.

Gerçekleşen veda yemeğine, Bölge Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri, bağlantı idare amirleri, Bölge Müdürlüğü ve bağlantı idaresi personeli katıldı.

Bölge Müdürü Hayrettin YILDIRIM yemekte yaptığı konuşmasında, görev yaptığı süre boyunca bölgemizde ki üretimi teşvik ederek, sağlıklı bir şekilde ticaret yapılması ve yeni iş olanaklarıyla istihdamın arttırılmasıyla tüccar ve sanayicileri büyük bir pazara ulaştırmak gayretiyle çalıştıklarını bildirdi.

Konuşmasının devamında, “Bakanlık olarak, idari ve fiziki yapımızı yenileyerek değişen koşullara hızla uyum sağlamamız gerekiyor. Van’ın, komşu ülkelere ulaşım kolaylığı konusunda ki avantajımız; modernizasyonu biten Kapıköy ve Esendere Gümrük Kapıları projesi ile bir kat daha artmıştır. Görev yaptığı süre boyunca gümrük işlemlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi ve yasal ticaretin kolaylaştırılması adına ve kamu gelirlerinde ciddi kayba yol açan hem de haksız rekabete, gelir dağılımında adaletsizliğe ve iç ekonomide dengesizliğe neden olan yasadışı ticaretle etkin mücadele edilmesine katkı sunan tüm personele teşekkür ediyor, bundan sonra ki görevlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından yemek organizasyonu son bularak katılımcılar mekandan ayrıldılar.