26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürlümüz personeli Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu

Bölge Müdürlüğü personeli olarak kan bağışının bir sosyal sorumluluk olduğunun bilinciyle, Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında gün boyunca yoğun katılımla kan bağışında bulunulmuştur.

29 Ocak 2020

26 Ocak Dünya Gümrük Günü; gümrüklerin işleyişi hakkında farkındalık yaratmak adına her sene çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli olarak kan bağışının bir sosyal sorumluluk olduğunun bilinciyle, Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında gün boyunca yoğun katılımla kan bağışında bulunulmuştur.

Bölge Müdürü Hayrettin YILDIRIM, kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu, zor durumda olan ve kan bekleyen kişilere umut olmak adına kampanyaya katılım sağlayan personele teşekkür etti.

Kan veren personelimiz, herkesin her an ihtiyaç duyabileceğini, tek kaynağının insan olduğunu ve kan ihtiyacı olanlara faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kamuoyunda farkındalık yaratmak ve kan bağışının önemi hakkında insanların bilinçlenmesi amacıyla Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdiklerini ifade etmişlerdir.